Automatische handdesinfectie dispenser met display voor aan de wand of op een standaard

De combinatie van een digitaal informatiescherm scherm en automatische desinfectie dispenser is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat hygiëneregels makkelijker kunnen worden nageleefd en als extra communicatiemiddel met uw bezoekers.
Door een pakkende boodschap op het scherm weer te geven, is het eenvoudig om bezoekers te attenderen op het desinfecteren van hun handen bij het binnengaan van winkels of andere gelegenheden. Daarnaast kan op het scherm allerlei informatie getoond worden, bijvoorbeeld de actualiteiten, waarschuwingen, maar ook aanbiedingen en andere advertenties.

 

Ondersteuning bij COVID-19 hygiënemaatregelen

Onze dispensers zijn juist nu een zeer goede hulp in de retail. Bezoekers aan winkels kunnen zonder iets aan te raken hun handen reinigen met desinfectie-middel. Dit verlaagt de kans op besmetting.
Ook desgewenst in combinatie met de People Counter, Dit werkt als een stoplicht systeem. Het scherm kan bij een ingang van een winkel of andere gelegenheid tonen hoe druk het is op dat moment. Daarnaast kunnen retailers op
het scherm aangeven dat bezoekers voor het binnengaan eerst hun handen moeten desinfecteren. Als de maatregelen straks weer worden versoepeld, is de dispenser ook perfect in te zetten in de horeca, in onderwijsgebouwen, in kantoorpanden en andere openbare gelegenheden. We hebben nog wel een tijd te maken met het coronavirus. De dispenser is daarom een goede toevoeging om ook in de toekomst een betere hygiëne te waarborgen.