Auto wordt visitekaartje

Een frisse autobelettering is een effectief middel om de identiteit van het bedrijf of organisatie te communiceren. Daarnaast schept het vertrouwen en draagt het bij aan een uniforme uitstraling.

Auto inpakken
= goed uitpakken

Een variatie op autobelettering is carwraping, oftewel het inpakken van een voertuig met rekbare folie. Deze techniek is onschadelijk voor de lak van de auto. Sterker nog, deze blijft beschermd tegen krassen en UV-stralen. Naast uni-kleuren zijn er folies met uiteenlopende effecten beschikbaar zoals folies met reliëf of die van kleur veranderen. Verder kan iedere afbeelding, logo of foto, geprint worden op wrap-folie. Deze wordt vervolgens gebruikt voor het wrappen van de auto. Na gebruik kan de folie gemakkelijk verwijderd worden. Van een carwrap heb je gegarandeerd jarenlang plezier.

Ontwerp je
eigen auto of bedrijfswagen
online!

Binnen enkele minuten een “Look & Feel” van uw (bedrijfs)auto met nieuwe belettering? Ook als het een complete wrap is!
In CAR-SIGNER heeft u toegang tot foliemerken en kleuren, toegang tot ontelbare plotklare vector-illustraties en groot formaat fotomateriaal. Of upload uiteraard je eigen foto’s of logo’s. Ontwerp nu uw eigen auto/bedrijfswagen.